Robban, hans räkmacka, & jag på Radiogalan 2011.

Wihaaaaa! Nu är bloggen äntligen uppe.

Tänkte börja med ett inlägg där jag skriver lite om vem jag är, vad jag gör, och vad bloggen kommer handla om. 

Ni som lyssnar på Aschberg här på Radio1 vet att jag heter Shabnam, att jag även kallas för Shabbe, och att jag jobbar som producent för programmet. Jag är född i Iran och uppvuxen i Småland. Jag har studerat journalistik i California och har nyligen flyttat tillbaka till Sverige. Kort och gott! Intressantare än så är jag inte. Eller? Det får ni avgöra. 

Jag har satt igång den här bloggen så att ni trogna (och icke trogna) Aschberg lyssnare ska få ut mer av de dagliga programmen. Jag vill att ni ska få inblick i vad som försiggår bakom kulisserna, och framförallt att ni ska få mer av *trumvirvel* herr Aschberg, så klart. The one and only. Härlig som fan, och lite knäpp. Men det är nog just det som gör honom så härlig. Haha. 

Jag kommer skriva om allt från krångel med gästbokningar och paus snack under sändning, till knasiga konversationer jag har med Robban. De finns det gott om. Ni kommer få se foton och framöver även videoklipp. Och kanske lite hemligheter...sshhh. Säg inget till Robban. wink

Ser fram emot att lära känna er lyssnare bättre här...bakom ryggen på Aschberg. 

Until we meet again. 

PS. Lägger upp ett foto som CisionWire tog på Robban och mig på Radiogalan. Ser ni salladsbladet som hänger från hans räkmacka? Haha!

EmediateAd EmediateAd