Problem: Klicka HÄR så kommer du direkt till vår samlingssida med ALLA våra podcasts i iTunes

 

Här hittar du länkar till de flesta av våra aktuella program:

 

101,9 Sommar:

Häng med oss på radio1 under sommaren. Specialsändningar där många av våra populära programledare dyker upp och avlöser varandra.

 

Aschberg:

Robert Aschberg skapar heta diskussioner och ger uttryck för starka åsikter och är inte rädd för att ta upp obekväma ämnen.

 

 
Gerts Värld:

Tre timmar med Gert Fylkings och Kim Kärnfalks annorlunda perspektiv på nyheterna och dagen i stort.

 

 
Cissi Wallin:

Radio 1 är stolta att presentera Cissi Wallin på radio1! Måndag till fredag 13-15 blir det talkshow där populärkultur och media står i centrum. Men också ämnen som rör karriär, prestation och hälsa.

 

 
Eva Rusz:

Sexuella eller sociala relationsproblem, det är huvudtemat för Eva Rusz när hon ger lyssnaren möjlighet att ringa in och ställa sina mest privata frågor, blottlägga sina personliga problem och samtidigt få en hjälp på vägen.

 

 
Sportvärlden

Lokala talanger eller världstjärnor, allt och alla som har med sport att göra, är värda att diskuteras i Sportvärlden med Johan Kindmark.

 

 
Fredrik Steen

Hunden är vårt populäraste husdjur - men för många hundägare blir tillvaron inte som de tänkt sig. Hundcoachen Fredrik Steen kommer diskutera hundrelaterade ämnen med dig och hjälpa dig som har hund att lösa problem du kan råka ut för.

 

 

Kim Kärnfalk

Nu tar Kim Kärnfalk över rodret och spakarna i radio1-studion. Hon har länge sänt tillsammans med Gert Fylking på morgonen, men nu får hon även sin egen direktsända radioshow.

 

 

Åklagarna:

Våra skoningslösa åklagare alternerar även som försvarsadvokater och jurymedlemmar (take that, grundlagen!) och bestämmer högst godtyckligt om dom från fall till fall. I slutet av varje program får en lyssnare lägga fram ett helt eget åtal framför juryn.

 

 

Du kan också kontakta webbredaktionen här - om länkarna ovan inte löst ditt problem

 

Just nu:

 

EmediateAd EmediateAd