Sportvärlden
torsdag, november 7, 2013 - 11:16

I denna onsdags Sportvärlden får J.Kindmark celebert besök i studion av Mats Strandberg och Peppe Eng. Häng med i en timme här.

Sportvärlden: Onsdag 6 november
torsdag, juni 13, 2013 - 08:49

Nästan hälften av 1000 tillfrågade personer uppger att de stött på gapiga, störiga föräldrar på fotbollsmatcher som skäller på och kränker sina barn enligt en artikel i Metro. det får J. Kindmark att undra om det verkligen ska behöva vara så? När passerar man gränsen för engagemang så att det blir någonting negativt?

Sportvärlden: Onsdag 12 juni
fredag, april 26, 2013 - 15:39

Denna fredag har ett ämne toppat alla sportsajter.  Magnus Pehrsson slutar som Dif-tränare och även ordförande Tommy Jacobson lämnar föreningen. På en presskonferens uppgav de att hot från supportrar är den enskilt största anledningen. "Jag kan inte leda en organisation som styrs och behärskas av sådana här krafter"

Fredag 26 april
fredag, april 12, 2013 - 16:40

Hur resonerar man egentligen när man sparkar en människa i huvudet - bara för att han håller på ett annat fotbollslag. Hör en fotbollshuligans försvarstal när "Johan" ringer in under torsdagens Sportvärlden. "Alla är där för att slåss".

Sportvärlden
onsdag, januari 30, 2013 - 17:52

Ett kontroversiellt förslag om att pyroteknik på läktarna ska få tillåtas har lagts av Björn eriksson som är nationell samordnare mot idrottsrelaterat våld. Anledningen är att förbudet bara har gjort att det tänds illegala fyrverkerier utom kontroll. Erfarenheter från andra länder visar också att problemen minskar om organiserad pyroteknik tillåts. Många är dock skeptiska - men Johan Kindmark har sin bild klar.

Onsdag 30 januari
Prenumerera på innehåll
EmediateAd EmediateAd